Tarieven

Intakegesprek (1 uur):                      €50,00

Individueel gesprek (1 uur):               €85,00

Relatiegesprek (1,5 uur):                   €120,00

 

BTW id nummer: NL003452856B65

KVK nummer: 81644353

 

Relatie- en gezinstherapie zijn vrijgesteld van BTW

Omdat ik als therapeut val onder de Kleine Ondernemers Regeling, ben ik niet BTW-plichtig. Dit dient wel op de factuur vermeld te worden.

 

Afspraak maken

U kunt via mail of telefonisch een afspraak maken. De tijden voor een gesprek zijn in overleg. Voor een eerste afspraak vind ik het wel belangroijk om in ieder geval telefonisch contact te hebben.

 

Afmelden

Heb je een afspraak gepland maar ben je toch verhinderd, geef dit dan tijdig door, het liefst 48 uur van tevoren. Zonder afmelding wordt het volledige uurtarief in rekening gebracht.

 

Vergoeding

Als je aanvullend verzekerd bent, vergoeden de meeste zorgverzekeraars een deel van de kosten van therapie. Bekijk hier het overzicht van de vergoeding per zorgverzekeraar die leden van de NVPA vergoeden. Of neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar. Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Door veranderingen in de regelgeving is het tijdelijk niet mogelijk om vergoeding aan te vragen. Als dit weer mogelijk is zal dit vermeld worden op de website.

 

Erkend therapeut

Ik ben geregistreerd als lid van het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen (NVPA).
Ik ben ingeschreven in het RBCZ-register als registertherapeut BCZ.